O nas

Že od leta 1994


Naše podjetje je bilo pod imenom Cvetnik ustanovljeno že leta 1994. Svoje mesto smo si našli na precej manjši lokaciji od sedanje in sicer v BTC Novo mesto, sprva kot cvetličarna in parfumerija.

S spreminjanjem strukture novih trgovinskih lokalov in politike BTC-ja se je spreminjala tudi naša lokacija. Sčasoma smo se preselili v nove, večje prostore in seveda temu prilagodili svojo ponudbo.

Po tretji selitvi Cvetnika smo opustili parfumerijo in se osredotočili na ponudbo in usluge, katere sedaj nudimo svojim strankam.

Cvetje in estetika

Cvetje in estetika hodita skupaj z roko v roki in predstavljata izraz čustev, ki jih nosimo v sebi.

V življenju je ogromno posebnih priložnosti ali dogodkov, ki jih želimo obeležiti – za prav vsakega izmed njih vam bomo pomagali najti tisti pravi izraz z jezikom aranžiranja cvetja.


KONTAKTIRAJTE NAS

Nagrajujemo zveste stranke.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.