Dostava cvetja

Dostava cvetja
na domu

Presenetite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje s svežim darilcem. Naročite dostavo cvetja na dom oziroma izbrano lokacijo. Cvetličarna Cvetnik v Novem mestu sprejema vaša naročila 24 ur na dan, dostavlja pa jih na območju Novega mesta z okolico. Na isti dan bodo izvedena naročila, prispela do 11. ure.

V življenju je nešteto posebnih priložnosti ali dogodkov, ki jih želimo obeležiti. Za prav vsakega izmed njih vam bomo pomagali najti pravi izraz tudi na področju aranžiranja cvetja. Poleg drobnih prijetnih presenečenj na območju Novega mesta dostavljamo tudi žalne aranžmaje in žalne vence. Naročnik ni nujno tudi prejemnik. Naročilo lahko prevzame katera koli druga oseba, ki jo boste navedli ob naročilu.

KONTAKT

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.